Alkmaar winkelen

Contact RIVS Alkmaar?

RIVS Alkmaar
Ritsevoort 31
1811 DM Alkmaar
T 072 - 520 1000
E alkmaar@rivs.nl

Openingstijden:
Ma: 13.00-18.00 uur
Di t/m vrij: 10.00-18.00 uur
Za: 10.00-17.00 uur

 Alkmaar winkelen

RIVS Alkmaar is gevestigd aan het Ritsevoort 31 in de prachtige en historische stad Alkmaar. Onze dameswinkel bevindt zich midden in het gezellige stadscentrum en er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid nabij. Het centrum van Alkmaar staat bekend om haar rijke geschiedenis en vele mooie monumenten. De combinatie cultuur, amusement en een grote verscheidenheid aan winkels maakt Alkmaar de perfecte locatie voor een dagje uit

Bij RIVS Alkmaar vindt u een zeer uitgebreid assortiment dameskleding van toonaangevende merken. Onze collectie is zo samengesteld dat u er voor elke gelegenheid een geschikte outfit vindt. Heeft u een bruiloft, een belangrijke zakelijke afspraak, een gezellige lunch date met een vriendin of een romantische avond met uw partner? Kom langs bij RIVS Alkmaar en onze verkoopstylistes helpen u graag. 

Onze professionele verkoopstylistes kleden u met passie en geven u persoonlijk kleding- en stylingadvies. Elke vrouw wil zich tenslotte blij, mooi en zelfverzekerd voelen en dat is precies waar wij u bij kunnen helpen. Elk seizoen selecteert eigenaresse Iris van Stipriaan de mooiste kleding uit de wereldsteden en creëert een tijdloze, fashionable en unieke kledingcollectie met een exclusief merkenpakket.

Wij verkopen alleen merken waar wij zelf voor de volle 100% achterstaan en die behoren tot onze persoonlijke favorieten. Zo kunt u in RIVS Alkmaar terecht voor Kyra & Ko, Twin-Set, Joseph, Adriano Goldschmied, Comma, Woman by Earn, Ted Baker, NYDJ en meer.

Exclusief in RIVS Alkmaar verkopen wij de Woolrich damescollectie. Woolrich dameskleding is in geen enkele andere winkel in Alkmaar verkrijgbaar, alleen bij RIVS. Stijlvolle Woolrich dames (winter)jassen, blazers, blouses, shirts en meer. Bij RIVS Alkmaar heeft u een ruime keuze aan Woolrich dameskleding.

We zien u graag in RIVS Alkmaar!