Exclusieve laarzen online shoppen

Laarzen zijn vrouwelijk, stijlvol en chique en zijn nog steeds populair. Omdat je ze op allerlei manieren kunt dragen, zijn ze een musthave in jouw garderobe.

Bij RIVS vind je een uitgebreide laarzen collectie van toonaangevende merken van hoogwaardige (leer)materialen. De exclusieve laarzen met luxueuze uitstraling zijn zowel online als in de RIVS winkels in Alkmaar verkrijgbaar. Korte of lange laarzen, over the knee laarzen, enkellaarsjes, strechlaarzen, met of zonder hak en meer. Perfect voor onder een broek, rok of jurk.

Door het goede voetbed zijn de laarzen heerlijk om te dragen. Leren laarzen worden alleen maar mooier tijdens het dragen. 

Exclusieve laarzen verkooppunt

Online in de RIVS webwinkel kunt je direct bestellen uit onze exclusieve dameslaarzen collectie. Daarnaast helpen onze stylistes je graag in de RIVS winkels in Alkmaar met het uitzoeken van jouw favoriete paar. Kom langs en laat je inspireren.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden laarzen te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Steel de show met een paar mooie laarzen.