Stijlvolle accessoires online shop

Combineer jouw outfit met prachtige accessoires. Bij RIVS vind je online in onze webshop en in de winkel in Alkmaar een uitgebreid aanbod aan stijlvolle oorbellen, statement armbanden, chique kettingen, luxe sjaals, stoere riemen, unieke tassen en meer. Deze prachtige accessoires geven jouw outfit de finishing touch en geven jou een modebewuste uitstraling.

RIVS accessoires zijn tijdloos en van een hoogwaardige kwaliteit gemaakt. De shawls voelen heerlijk (zijde)zacht aan, hebben een groot formaat waardoor je deze gemakkelijk meerdere malen kunt omslaan en zijn vaak voorzien van een subtiele stijlvolle print. Leg extra de nadruk op jouw mooie luxe shawl door een kleur uit jouw kleding terug te laten komen in jouw shawl. Met stijlvolle oorbellen creëer je de juiste look voor elke gelegenheid; subtiele oorhangers voor naar jouw werk of grote statement hangers voor naar een feest.

Accessoires verkooppunt

Online in de RIVS webwinkel kunt je direct bestellen uit onze exclusieve accessoires collectie. Daarnaast helpen onze stylistes je graag in de RIVS Store in Alkmaar met het uitzoeken van jouw mooie accessoire. Kom langs en laat je inspireren.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden accessoires te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit met luxe accessoires.