Ons team

Hier vindt u alle informatie over het RIVS team.

Mogen wij u voorstellen
RIVS is een dynamisch jong bedrijf (opgericht in 2005) met een enthousiast en professioneel team. U vindt de RIVS winkels in Alkmaar, Haarlem en online. Het RIVS team bestaat uit creatieve toptalenten. De RIVS winkels zijn ook geopend op afspraak.

Eigenaresse Iris van StipriaanEigenaresse Iris van Stipriaan

Eigenaresse Iris van Stipriaan staat regelmatig in beide RIVS winkels. Iris stelt met veel zorg de collecties samen en zorgt ervoor dat de winkels het beste aanbieden uit de wereldsteden.

Iris in het kort: passievol, positief, vrolijk, ondernemend, vooruitstrevend.

“Ik ga altijd met veel plezier naar m’n werk. Bij RIVS kan ik mijn creativiteit en mijn eigen manier van ondernemen kwijt. Elke keer als ik de winkels binnen kom word ik weer blij van de klanten, de collectie en mijn collega’s.”

 Filiaalmanager Judith

Judith is een echte modeliefhebber. Styling is haar passie en dit straalt ze elke dag uit tijdens haar werk. Haar enthousiasme en vrolijk karakter werken aanstekelijk en zorgen ervoor dat elke dag een feestje wordt.

Judith in het kort: warm, vriendelijk, passievol, enthousiast.

"Bij RIVS kan ik m'n ei kwijt: stylen, super mooie sets maken en de winkel er tip top uit laten zien zijn mijn hobby's en hier haal ik m'n energie uit!"

Filiaalmanager Judith van den Berg
 
Verkoopstyliste RinskeVerkoopstyliste Rinske

Rinske staat altijd klaar voor de klant. Ze weet alle ins en outs van de collectie en kan met elk kledingstuk een set creëren. 

Rinske in het kort: spontaan, lief, leergierig, ambitieus.

“Werken bij RIVS vind ik erg fijn en is steeds afwisselend. Het omgaan met de klanten en hen adviseren bij het aanschaffen van nieuwe kleding vind ik elke keer weer een leuke uitdaging. De RIVS collectie is zeer divers doordat wij zowel accessoires als kleding verkopen. Hier kan ik echt mijn energie in kwijt.”

 Verkoopstyliste Lida

Lida is een echte vakvrouw. Ze heeft jarenlang haar eigen winkel gehad en straalt als ze bezig is met een klant.

Lida in het kort: enthousiast, vrolijk, behulpzaam, ondernemend.

“Ik vind het heerlijk om een klant volledig aan te kleden en haar echt goed te helpen. De collectie van RIVS vind ik geweldig en ik hou ervan om lekker bezig te zijn met alle diverse items.”

Verkoopstyliste Lida
 
Filiaalmanager SanneFiliaalmanager Sanne

Bij Sanne staat de klant altijd centraal. Zij werkt al jaren in de retail en beschikt over een goed inlevingsvermogen en een luisterend oor.

Sanne in het kort: “precies, eigenzinnig, lief, ambitieus”

“Als ik in de winkel sta ben ik helemaal in mijn element. Bezig zijn met de collectie en winkelpresentatie vind ik heerlijk. Natuurlijk is klanten adviseren en hen blij de deur uit zien gaan waar ik het voor doe.”

 Verkoopstyliste Sylvanah

Sylvanah werkt zowel in de RIVS winkels als op het hoofdkantoor.

Sylvanah in het kort: vrolijk, enthousiast, behulpzaam, geduldig.

“De afwisseling tussen werken op kantoor en in de winkel vind ik erg leuk. Ik leer bij RIVS veel op het gebied van klantenservice en het maken van stijlvolle sets.”

Verkoopstyliste Sylvanah
 
Webshop MandyWebshopmanager Mandy

Mandy is de webshopmanager bij RIVS. Zij werkt tevens op het RIVS hoofdkantoor. De RIVS webshop is het digitale visitekaartje van de RIVS winkels.

Mandy in het kort: behulpzaam, betrouwbaar, vrolijk, ambitieus.

“Invulling geven aan de RIVS webshop vind ik heerlijk om te doen. Ik haal veel plezier uit mijn werk en houd ervan om bezig te zijn met de online activiteiten van RIVS.”
Marketing Communicatiemedewerker Jessie

Jessie is Marketing Communicatiemedewerker bij RIVS, zij werkt op het RIVS hoofdkantoor en ondersteunt Mandy bij al haar dagelijkse werkzaamheden.

Jessie in het kort: spontaan, ondernemend, vrolijk, doortastend.

“Tijdens mijn werk bij RIVS krijg ik veel verantwoordelijkheid en heb ik afwisselende werkzaamheden, hierdoor leer ik veel en heb ik erg veel plezier tijdens het werk.”

Assistent webshopmanager RIVS Jessie
 
Grafisch vormgeefster AnneGrafisch vormgeefster Anne

Anne is grafisch vormgeefster op het RIVS hoofdkantoor en verzorgt het design van de webshop en social media.

Anne in het kort: humoristisch, ambitieus, creatief en vrolijk.

"Bij RIVS kan ik mijn passie voor mode en mijn creativiteit goed combineren. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk."

 Administratie Bianca

Bianca verzorgt de administratie bij RIVS. Bianca heeft haar eigen administratiekantoor in Avenhorn: www.nbgroep.nl

Bianca in het kort: positief, daadkrachtig, betrouwbaar, punctueel.

“Met veel plezier doe ik de administratie bij RIVS. Deze blijft uitdagend en geeft mij veel voldoening. Door mijn jarenlange ervaring in de boekhouding kan ik hier echt mijn ei kwijt.”

Administratie Bianca
  
Verkoopstyliste AliceVerkoopstyliste Alice

Alice is heel warm en open en legt de klant heerlijk in de watten. Ze heeft al vele jaren ervaring in de retail dus luisteren naar de klant en behulpzaam zijn is haar niet vreemd.

Alice in het kort: vrolijk, enthousiast, doorzetter, vriendelijk.

"Het goed kunnen helpen van een klant vind ik heel leuk. Naar haar luisteren en kijken waar ze zich fijn in voelt. Haar vervolgens helemaal mooi aankleden en haar super blij de deur uit zien gaan is waar ik mijn energie vandaan haal."

 Verkoopstyliste Marga

Marga heeft jarenlang haar eigen winkel gehad en ze vindt het heerlijk om klanten te helpen.

Marga in het kort: positief, lief, verantwoordelijk, behulpzaam.

“Werken bij RIVS vind ik een feestje. De prachtige collectie en de aardige klanten - hier ben ik helemaal op mijn plek.”

Verkoopstyliste Marga